Over mij

Sinds

2019

Fotograaf

Shaquille Maarschalkerweerd

Plaats

Amersfoort

Mijn naam is Shaquille Maarschalkerweerd. Ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool te Amsterdam. Ik ben een all-round fotograaf die graag de mens vast legt. De mens in elke vorm en in elke fase van zijn of haar leven. Dit uit zich in portretten (bijvoorbeeld voor sociale media of als cadeau), zwangerschapsfotografie, new born maar ook bedrijfsportretten. Ik fotografeer hierbij niet alleen mensen maar ook ruimtes waarin zij wonen of zich graag begeven. Door ruimte en mens te combineren wil ik een zo volledig mogelijk beeld geven van wie de persoon is of de sfeer van het beeld optimaliseren. Naast portret fotografie is mijn andere passie interieur en architectuur fotografie. Een ruimte op zijn best in beeld brengen is een prachtig streven en geeft mij veel voldoening. 

Het doel van een fotograaf is het luisteren, observeren, begrijpen, inleven en inzichten verzamelen die hem of haar in staat stellen om het nog onzichtbare zichtbaar te maken.

Als fotograaf leg je momenten vast in het heden, met een besef van het verleden, voor een toekomst die in wezen onbekend is.

Samen met opdrachtgevers kijk ik naar hun wensen en creëren we samen een mooi en gepersonaliseerd plan. Van een familie shoot tot aan een bedrijfs shoot. Een verschil maken, dat is wat ik wil met fotograferen. Dit kan zijn met mijn bevinden over de maatschappij, tot het creëren van mooie herinneringen en de fotografische ondersteuning die een ander helpt om zichzelf beter in de markt te zetten. Fotografie is een magisch medium waarmee je dat allemaal kan bereiken!

Heb je interesse om samen een keer een kop thee te drinken en jouw wensen door te nemen? 

Neem gerust contact met mij op!

Fotografie
Photoshop
Lightroom
Klantgericht