Over mij

Passie/ professioneel / portret / enthousiasme / architectuur en interieur / bedrijfsfotografie / in het moment/ persoonlijk / plezier / uniek / krachtig / puur / warm / zwangerschapsfotograaf / herinneringen maken / echte momenten / thuis of op locatie / new born / sfeer/ op je gemak/ gezinsfotografie / liefde/ meedenkend / prachtige ervaring / samen / fotograaf Amersfoort/ fotograaf Nederland

Shaquille M Fotografie

Sinds

2019

Fotograaf

Shaquille Maarschalkerweerd

Plaats

Amersfoort

Mijn naam is Shaquille Maarschalkerweerd. Ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool te Amsterdam. Ik ben een all-round fotograaf die graag de mens en ruimtes vastlegt. Dit uit zich in portretten, zwangerschapsfotografie, new born maar ook in bedrijfsportretten en interieurs. Ik fotografeer hierbij niet alleen mensen maar ook  omgeving waarin zij wonen, werken of zich graag begeven. Door ruimte en mens te combineren wil ik een zo volledig mogelijk beeld geven van wie de persoon is of de sfeer van het beeld optimaliseren. Naast portret fotografie is mijn andere passie interieur en architectuur fotografie. Een ruimte op zijn best in beeld brengen is een prachtig streven en geeft mij veel voldoening. 

Het doel van een fotograaf is het luisteren, observeren, begrijpen, inleven en inzichten verzamelen die hem of haar in staat stellen om het nog onzichtbare zichtbaar te maken.
Als fotograaf leg je momenten vast in het heden, met een besef van het verleden, voor een toekomst die in wezen onbekend is.

Samen met opdrachtgevers kijk ik naar hun wensen en creëren we samen een uniek gepersonaliseerd plan. Van een familie shoot tot aan een bedrijfs shoot. Een verschil maken, dat is wat ik wil met fotograferen. Dit kan zijn het creëren van mooie herinneringen maar ook fotografische ondersteuning bieden die een ander helpt om zichzelf beter in de markt te zetten. Fotografie is een fantastisch  medium waarmee je dat allemaal kan bereiken!

Benieuwd wat fotografie voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op en ik denk graag met je mee! 

Fotografie
Photoshop
Lightroom
Klantgericht