• Lisa

Genre

Conceptueel

Fotograaf

Shaquille Maarschalkerweerd

Lisa
Ik draag deze outfit niet omdat ik me er niet comfortabel voel. Het is een super leuke broek met een mooie kleur. Alleen ik vind dat de broek mijn buik te veel laat zien, dit is een lichaamsdeel wat ik niet graag wil benadrukken. Ik ben druk bezig met sporten zodat ik deze broek mooi aan zou kunnen.

Charla
Ik heb deze broek gekocht toen ik met het Theaterfestival de Parade mee reisde als medewerker. Volgens mij waren we toen in Den Haag. Ik kocht hem samen met een collega van daar. Zij vond de broek te gek en ik ook. Maar eigenlijk wist ik toen al dat ik ‘m nooit zou dragen. De pijpen lopen te veel uit. Uiteraard ben ik uiteindelijk braaf teruggegaan naar m’n veilige skinny jeans.

Francina
Ik vond deze top ontzettend leuk toen ik hem kocht. Toch draag ik hem niet omdat ik vind dat de top te veel van mijn buik laat zien. Daardoor voel ik mij niet op mijn gemak.

Brittany
Deze outfit draag ik niet in het openbaar omdat ik te bang ben met wat mensen er van vinden. Tegenwoordig wordt er zonder na te denken wat gezegd over andere. Ik kies voor de veilige weg om me niet al te bloot te kleden.

Marloes
Ik draag deze laarzen niet omdat ik niet zo goed op hakken kan lopen. Ik heb de laarzen ooit gekocht toen ik ze als koopje in de vitrine zag staan. De korting was zo hoog dat ik ze moeilijk kon laten staan. Helaas zitten ze erg ruim om mijn voeten en vind ik de kleur lastig te combineren. Ik hoop nog steeds dat de juiste gelegenheid zich voor doet zodat ik ze kan showen, het liefste een ‘zit-feestje’.

Esmee
Ik draag deze outfit niet omdat ik me niet comfortabel voel in lichte of gekleurde kleding. In zwarte kleding voel ik me toch het fijnst. De broek vind ik vet, maar hij is totaal niet praktisch, bovendien vind ik hem voor bijna elke gelegenheid ongepast.

Laura
Ik heb deze outfit gekocht, om eens wat anders te proberen en buiten mijn comfortzone te kleden, maar puntje bij paaltje heb ik toch altijd een betere optie om aan te trekken, waar ik me lekkerder in voel. Ik had bedacht het ooit een keer aan te doen naar een festival, maar ondertussen zit het kaartje er nog steeds aan en verdwijnt het shirt steeds weer in de kast.

Dagmar
Ik draag deze outfit niet omdat deze outfit elastisch is. Het benadrukt te veel de contouren van mijn lichaam. Hierdoor voel ik mij niet prettig. het is een onveilig gevoel als iemand alles kan zien. Afgezien daarvan is de jurk is geweldig!

Tessa
Ik draag deze outfit niet omdat ik eigenlijk leukere kleding in mijn kast heb hangen die ik sneller aan doe. Ik heb dit rokje gekocht in de winkel maar zag hem enkele dagen later in de aanbieding op de website. Ik heb hem ook op de website gekocht en wilde het eerder gekochte rokje terugbrengen. Dit is nooit gebeurd. Nu heb ik twee dezelfde rokjes die ik niet aan doe.

Lisa
Deze outfit draag ik bijna nooit omdat vooral de broek er uit springt. Het geeft mij het idee dat ik ‘te veel opval’ als ik er mee over straat zal lopen. Dit maakt mij dan onzeker, omdat de anderen er dan een mening over hebben.

Karla
Ik heb deze kanten jurk aangeschaft voor een begrafenis of een bruiloft. Daarvoor is nette, basic kleding nodig! Wat ik zelf overigens nooit echt draag. Dit was voor mijn zus haar bruiloft, zij wilde namelijk dat iedereen zwart droeg op haar bruiloft die zij vierde in het kleurrijke Las Vegas. Dit was vorige winter, waardoor er niet veel qua zomer jurkjes in de Nederlandse winkels lag. Ik besloot dit maar aan te schaffen en in mijn koffer te gooien. Eenmaal aangekomen, besloot ik nog een kijkje te nemen in de winkels daar en zag ik een kledingstuk dat wel volledig mijn aandacht trok. Het andere jurkje werd achterin mijn kast gegooid en niet meer gedragen. Ik vond het toch saai.

Yara
Ik weet nog goed wanneer ik deze rok kocht. Ik was samen met een vriendin shoppen en dacht meteen ja dit is het. Toen ik thuis kwam en hem nog een keer aantrok zag ik pas de nadelen van de rok. Ten eerste hoe combineer ik dit, hoe staat dit leuk en ook mijn buik (zoals veel vrouwen denken te zien) kwam iets te veel in de spotlight. Hij ligt nu al ruim
anderhalf jaar in mijn kast maar het blijft toch een no go voor mij.

Write Comment...

Name

Email