About

Sinds

2019

Fotograaf

Shaquille Maarschalkerweerd

Plaats

Amersfoort

Mijn naam is Shaquille Maarschalkerweerd. Ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool te Amsterdam. Ik ben een all-round fotograaf die graag sociale en maatschappelijke onderwerpen aanhaalt. Ik fotografeer hierbij niet alleen mensen maar ook ruimtes waarin zij wonen of zich vaak begeven. Door ruimte en mens te combineren wil ik een zo compleet mogelijk beeld geven van wie de persoon is of de problematiek die ik wil aankaarten. Naast portret fotografie is mijn andere passie interieur en architectuur fotografie. Een ruimte op zijn best in beeld brengen is een prachtig streven en geeft mij voldoening.

Het doel van een fotograaf is het luisteren, observeren, begrijpen, inleven en inzichten verzamelen die hem of haar in staat stellen om het nog onzichtbare zichtbaar te maken.

Hee Shaquille, bedankt voor de foto’s! Ze zijn echt onwijs leuk geworden!! Echt heel leuk om terug te zien, bedankt voor alles. Ik vond het ook echt leuk om je er zo bij te hebben ?- JHV Phaedrus

Wowie! Zitten echt topfoto’s tussen. Heel blij mee! Morgen verschijnen er een aantal op Linkedin en Instagram! – Chase

Wow Shaq, wat een ontzettende mooie foto’s, top dit!
Zien er echt heel vet uit! – Photoflyer

Als fotograaf leg je momenten vast in het heden, met een besef van het verleden, voor een toekomst die in wezen onbekend is.

Naast mijn persoonlijke projecten, werk ik ook in opdracht. Samen met opdrachtgevers kijk ik naar hun wensen en creëren we samen een mooi en gepersonaliseerd plan. Van een familie shoot tot aan een bedrijfs shoot. Een verschil maken, dat is wat ik wil met fotograferen. Dit kan zijn met mijn kritieken op de maatschappij, tot het creëren van mooie herinneringen en de fotografische ondersteuning die een ander helpt om zichzelf beter in de markt te zetten. Fotografie is een magisch medium waarmee je dat allemaal kan bereiken!

Fotografie
Photoshop
Lightroom
Klantgericht